2011. augusztus 28., vasárnap

Milyen rondán beszélsz, aztakurvaanyád!

Vízicsata rulz.
Hajajajajjj dájó volt. Istenem. Lettünk volna minimum harmincan, vagyis mégtöbben, csak valamiért mégiscsak tízen lettünk. Jó hamar tetőtől talpig eláztunk a szökőkútban. Először hatan voltunk ,aztán jött Katae, de ő nemakart vizes lenni, aztán a Nóra meg a pasija, szóóóval. Eláztunk. Katszival elvonultam dumálni a napra, de megszáradni nem sikerült - most értem haza, és még mindig vizesek a ruháim. Aztán irány valami napos hely, ókeresztény emlékmű, jöttek az Andiék, Nóráék meg elhúztak, de volt mozi. Két kissrác meg egy vaskos kiscsaj (vizes fehér trikóban) verekedtek, de brutálisan. Az egyik srác elkezdett kamerázni, akkor már azért csinálták. Amilyen picik voltak, olyan rondán beszéltek. Katae meg is jegyezte: Milyen kicsi vagy, és mégis milyen rondán beszélsz, aztakurvaanyád!
Hátigen. Már hiányzott ,de nagyon. 
Összességében szuper volt. A másik Kata meg nem jött, merthogy hideg van... hátööö, nem volt hideg. Nem tudja, miből maradt ki.:D

Valakinek el kell jönnie velem quimbyre. Szereznem kell valakit. Csak nem tudom, kit, mert úgy tudom, hogy a Katáék már előbb odamennek, ő kilőve.. Hjaaaj.

 Amúgymeg, a közeli iskolakezdéstől bepánikolva agyalok, hogy mi az, amire ezentúl nem lesz időm. Merthogy megígértem, magamnak, megúgy amblokk mindenkinek, hogy jó tanuló leszek. De arra jutottam, hogy arra lesz időm, amire akarom. Meghát.. ezt minden év elején megígérem, aztán valahogy nem sikerül.:DNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése