2011. november 4., péntek

HUSS!! őszi szünet

Hajajaj, annyi minden történt.
 például halloween!!!

Bandiék kitettek magukért. Még ma meg holnap tart, de mi tegnap voltunk. Sőőőt, szerdán voltunk. :D
Akkor is a szerda volt a legjobb. A főpróba, HÁH. Annyira jól van megválasztva a helyszín. A bőrgyár. Plusz mellé a köd. Durván ijesztő volt. Egy ideig figyelhettem, ahogy csinálják a díszletet, sminkelik a szereplőket, jelmezbe bújnak. Annyira jó érzés volt csak ott lenni, imádom a színjátszósokat, végre valami, amit igazán szeretek csinálni. Jó látni őket, ahogy dolgoznak, hogy mennyire komolyan veszik, és mégis, minden percét élvezik.Körbevezettek a Katát meg engem, aztán jöttek a többiek, és egyszer végigmentünk az egészen. Nagyjából tíz lány visítozott, egymásba kapaszkodva mentünk végig. Nagyon ijesztő volt, hozzá olyan fényeket raktak, szuper volt az összhatás. Másnap már kezdődött az attrakció. Ezért már fizetni is kellett, itt már jöttek mások, a szereplők teljes sminkbe és jelmezbe vágva produkálták magukat, egy ideig próbáltunk beszélni velük ,de rájöttünk, hogy jobb, ha hagyjuk őket. 
Most már teljes volt az egész, de már nem volt annyira durva, mint szerdán, mivel nagyjából tudtuk, hogy mi lesz. . 
Rengeteget nevettünk. Kicsit azért zavaró volt, hogy egyes lánykák fennhangon panaszkodtak, hoy büdös van. Ember, egy bőrgyárban?? Amúgy nem is volt büdös. Ja és azon nyafogtak, hogy milyen rövid volt, 'csak ennyi?' Abba bele se gondolnak ,hogy  mennyi munka lehetett az egész, a Bandi, aki 18 éves, mióta dolgozott rajta. Hát de mindegy, utána még ittunk a bárban egy forralt bort, jó kis este volt.


Ma este meg Sufniiii. :D Imádom azt a helyet. Andi-szülinap volt, kapott tőlem Jaredet, tetszett neki, megmutatta mindenkinek, hiába kértem, hogy ne, halleluja. Amúgy csupa kedves ember volt ott. Eliszogattunk, először csenben, majd egyre hangosabban, sokat nevettem, és ez kellett most nagyon. Az egész szünet. Kicsit kitomboltam magam.

Most pedig tejeskávét szürcsölgetek, hozzá nézek valami egészségtelen chipset fuj, és Rossz tanárt nézek, hogy aztán hullafáradtan zuhanjak az ágyba, és holnap rosszkedvűen lássak neki a tanulásnak (vagy nem).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése